Zonwering van Parasoleil in Nunspeet

Neem contact op

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm bepaalt u eenvoudig hoeveel licht u naar binnen laat vallen met de variabele doeklengte. Uitvalschermen bieden een uitstekende bescherming tegen zonlicht en tegen hoge buitentemperaturen. Ze zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen.

Voorbeeldberekening uitvalscherm

Cassette uitvalscherm Carre windvast

Breedte: 300 cm / Uitval: 100 cm

Doek : gehele Dickson collectie 

Kosteloze montage door Parasoleil

_______________________________

Totaal: € 625,- (inclusief btw)

Vraag een offerte aan

Terrasschermen

Met terrasschermen slaat u twee vliegen in één klap. De terrasschermen werken zonwerend voor uw huis en u creëert tegelijkertijd een mooie schaduwplek in uw tuin. Door het knikarmsysteem heeft u vrije doorloop onder het terrasscherm. Zonder parasolvoet, heeft u meer ruimte voor uw tuinset. 

Soorten terrasschermen

De terrasschermen van Parasoleil worden voor u op maat gemaakt. Het doek is weerbestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren in effen, streep en diverse andere motieven. De bediening van de terrasschermen is veelal elektrisch.

Voorbeeldberekening terrasscherm

Knikarmscherm semi-cassette

Breedte: 500 cm / Uitval: 300 cm

Kleur: gehele Dickson collectie 

Kosteloze montage door Parasoleil

_______________________________

Totaal: € 1325.00,- (inclusief btw)

Screens

Screens hebben twee belangrijke voordelen. Ze reduceren de warmtestraling met maar liefst 80% en bieden privacy zonder uw zicht te belemmeren. Als het raam volledig wordt afgedekt door een screen, kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar anderen niet van buiten naar binnen.

Soorten screens

Bij Parasoleil zijn alle soorten en maten screens verkrijgbaar. U kunt kiezen uit handmatige of elektrische bediening. De screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen en worden door Parasoleil op maat gemaakt.

Voorbeeldberekening screens

Breedte: 200 cm / Hoogte: 160 cm

Kleur: groen

Inclusief montage door Parasoleil

_____________________________

Totaal: € 375,- (inclusief btw)

Markiezen

Combineer de voordelen van optimale zonwering met een sfeervolle uitstraling: kies voor markiezen. Door de gesloten zijkanten bieden markiezen optimale bescherming tegen de zon, kunnen ze zeer goed tegen harde wind en belemmeren ze de mogelijkheid om de ramen te openen niet. Markiezen zijn ook zeer geschikt voor winkels en horecagelegenheden.

Soorten markiezen

Onze markiezen bieden veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en stoffen. Daarbij kiest u voor een frame van hout of aluminium en voor handmatige of elektrische bediening.

Voorbeeldberekening markiezen

Markies met houten bekapping

Breedte: 200 cm / Uitval: 100 cm

Kleur: rood-groen

Inclusief montage door Parasoleil

_____________________________

Totaal: € 864,- (inclusief btw)

Veranda en wintertuinzonwering

Met veranda- en wintertuinzonwering behoren hoge temperaturen in uw serre of veranda tot de verleden tijd. Door de variabele instelling bepaalt u zelf de warmte en lichtinval. Deze zonwering is zeer onderhoudsvriendelijk, weert schimmels en is water- en vuilafstotend.

Uitvoeringen van verandazonwering

Verandazonwering is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen. U kunt ook kiezen voor een wind- en zonautomaat waarmee de verandazonwering zich bij weersverandering automatisch aanpast.

Voorbeeldberekening verandazonwering

Verandazonwering met elektrische aandrijving

Breedte: 400 cm / Uitval: 400 cm

Kleur: rood-groen

Inclusief montage door Parasoleil

_____________________________

Totaal: € 2.900,- (inclusief btw)

Zonweringen voor alle toepassingen op maat

Bel ons direct